Nepovedená..leč pravdivá

Nepovedená..leč pravdivá

Anotace: ...

Možná jednou najdu slova,
pro vypovězení samoty,
možná jednou přijde znova,
ta dáma s vůní lakoty.

Možná přijde nový způsob,
života v němž topím se,
možná někdy pojdu hrůzou,
z nemoci, jíž bojím se.

Možná mám jen málo času,
na dokončení téhle básně,
možná mému vnitřnímu hlasu,
je už dávno jasné…

Že jednou přijde konec,
snad klepe mi už n dveře,
a všemu odzvoní zvonec,
i té kruté nádheře.

Čekám na tu chvíli,
kdy hlína na mne padne,
už nemám dost síly,
má ruka tiše chřadne.

Nemoc zmocní se mě,
potichu, jako myš,
přijde tiše, temně
a já…budu pryč.
Autor Jajja, 29.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: lavec, Lachailla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká básnička... ale veselejší text ti sluší víc...

22.08.2008 03:01:00 | honnnzik

Občas si říkám už aby to bylo...ale na světě je přeci krásně že jo, takle mluvíme jen MY (my zraněný, nemocní a zoufalí)...

05.06.2008 19:47:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí