Život

Život

Anotace: je rozdíl mezi žít a přežívat...kdo ho zná, pochopil hodně

Voda teče, život plyne
A v nás věrnost hyne.
Avšak žít bez důvěry,
Jsou špatné rozměry.

Jen labuť dobře ví,
Že život krutý umí být.
Když život pěkný není,
Říkám si, časy se mění.

Já vím, život je hra krutá
A bitva je někdy velmi nutná.
Avšak žiji, žít hodlám dál,
Protože oheň musí vzplát.

Voda teče, život plyne,
V nás důvěra hyne.
Autor lizardka, 25.07.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí