Mezičasy...

Mezičasy...

Anotace: tik...

Rozmazaný obraz postavy v očním mžiku...
na olověném nebi řadí se opeřenci do šiku...
stojím u dveří,beru za kliku...
dítko odříkává malou násobilku...
nevidomý se nevědomému podíval ,,na kobylku,,...
voda dosáhla bodu varu...
stékající slza se rozprskla do podivného tvaru....
karta dopadla lícem dolu....
kus žuly se výbuchem odlomil ze skalní stěny povrchového dolu....
srdce si dalo pauzu mezi tlouky....sníh zakryl bílou rouškou nahé louky....
svět obrátil se naruby...já dostal ránu do úst...
utržená myšlenka chce zpátky dorůst...
záblesk blesku ostří v napruženém tichu....
záchvěv těla v extázi posledního hříchu....
hlava se skutálela z dřevěného podnosu....
déšť napršel mi do dosu....
....okamžik v okamžiku...
Osamělý míč plující po vodě....
vztříct prožitkům,neznámu,náhodě...
Autor enigman, 30.04.2008
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: poetická ilona, monterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasný tik,který se mi vpil do srdce.A dělá neuvěřitelné lumpačiny.Rotika naruby,cirkus život plný nečekaných variací.Hodně poutavé.Ilona

26.06.2009 15:06:00 | poetická ilona

od druhé poloviny následuje velmi rychlý sled událostí....
"utržená myšlenka chce zpátky dorůst" - toto mě nadchlo:-)

14.07.2008 20:40:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí