POTICHU

POTICHU

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Potichu se dívám,
potichu čas běží
potichu si zpívám,
potichu si věřím
potichu mám zájem,
to se mi někdy stává
potichu jdu krajem,
v tom tichu bolí hlava
potichu mám ráda,
že až krev mi vaří
potichu se vkrádáš,
v tichosti se ti daří
potichu si hrajem,
i když jen v polosnění
potichu se máme
a nikdo o tom neví...
Autor Silvie, 30.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí