Žalologie

Žalologie

Anotace: říkali...

říkali
ať píšu míň
ať se naučím říkat kurva
ať dělám
že to tak mělo být

říkali mi všelijak
jako se všelijak
na podzim za humny barví listí
až to život mého otce zjistí
bude pozdě
na lítost
na řeči
na všechno
protivný drén v ráně dětství...

říkali
to je smutný
říkali uvidíš
bude líp
říkali
proč ho nenávidíš...?

...a že jeptišky jezdí tramvají
tolik oděné v Krista
a že takové lidi
taky něco bolí
neříkal nikdo

hnisá to ve mně
říkali vytrhnout
jen
že jsem ještě mladá
na to
nemít zub
Autor Bjanka, 30.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Ariella13, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, co na to napsat, ale je to poutavé a skvěle vystižené... Moc hezké :-)

02.05.2008 22:20:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí