Pokušení

Pokušení

Anotace: pokušení

Nevidím v tom nic špatného,
když přitisknu se k tobě,
mé objetí potrvá nadále
a neskončí ani v hrobě.

Není to nic špatného,
když shodím šaty k zemi,
stulíme se do tepla
a poletíme k nebi.

Nevidíme neřesti,
které vzniknou náhle,
stud sevřeme do pěsti
a zapomeneme na něj.

Pak pohladíš mě po těle
a já ti zlíbám tvář,
skočíme do postele,
kde velké … máš.

Poletíme výš a výš,
při každém dalším polibku.
Najdeme v mráčku malou skrýš,
co utvoří nám kolíbku.

A tam budeme šťastně žít,
kde nebude ani hádka.
Kopu dětí budeme mít
a k tomu stačí láska…
Autor Jessy5428, 30.04.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm. Ke kopě dětí láska nestačí...D)

15.05.2008 13:28:00 | IvoMaria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí