Pro Sunny, NikituNiku

Pro Sunny, NikituNiku

Anotace: a všechny, kterým není do zpěvu...

Paprsky slunce pochytám,
dám ti je pod polštář,
já radosti zas přivykám,
ať úsměv zdobí i tvou tvář.
Ať v srdci zase teplo je,
já báseň tobě posílám,
doufám, že tě zahřeje,
dík vám už nejsem sám.
Autor Manik, 26.07.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí