vzpomíky

vzpomíky

Anotace: u mě ve skříni visí...

Zastavil se čas
už nikam nespěchám
Zvadlé kytky ve váze
ještě chvíli ponechám
je doba nostalgie
Zastavil se
i můj černý stín
neboj se
ten tě nezabije
není za kým pospíchat
ze svých řas
nechám do očí
štípat prach
mám slz plný klín
oblékám si svůj splín
Zastavil se v minulosti
dveře zavírám
chvilky radosti
z něj vyždímám
Tolik štěstí teče
promiň mi
ve své nevinnosti
na deset západů zamykám
Co se VLEČE
NEUTEČE
CO SE SVLEČE
CHUDÉ ZŮSTÁVÁ...
Autor laura3, 30.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: sioned
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí