Som...

Som...

Anotace: ***

Kto si?
Až ma desí tvoja tvár.
Niekde hladká,
inde samá vráska.
Kto si?
Až ma desí tvoj hlas.
Niekedy jemný,
inokedy tak tvrdý.
Kto si?
Až ma desí tvoja silueta
Niekde kráska,
inde samý des.
Kto si?
Mlčíš?
Pozerám sa do tvojich očí,
potiahneš z cigarety a...
*
...kto som?
Som minulosť, prítomnosť, budúcnosť.
Som ty i ona či on,
som kvet aj strom,
som vojna, som mier,
som buchnutie dvier.
Som postup i pád,
som teplo aj chlad,
som nenávisť i láska,
som šereda i kráska.
Som ticho aj hluk,
som stisk milujúcich rúk,
som kludný aj bláznivý,
som pekný aj klamlivý.
Som spomienka i sen,
som horor aj báseň,
som ľahká žena,
som morská pena.
Som všetko i nič,
som ruža aj bič...
Už vieš?
Nie?
Podaj mi ruku a dovoľ aby som sa predstavil...
Som Život...
Autor Ria, 30.04.2008
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Oči, Night Angel, Bíša, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké i vtipné a pravdivé. Život, nádherné slovo.

05.05.2008 13:51:00 | Oči

fakt velmi pekne..paci sa mi to, tvoja basen je tak pravdiva.. ako klobuk dole..

01.05.2008 23:32:00 | Night Angel

a_tao : myslim, ze na zivote je toho vela smradlaveho...aj ked aj vonave sa najde no to si mnoho z nas nezapamata...
WAYWARD : myslim, ze kazdi sa musi ;)

01.05.2008 23:30:00 | Ria

je to hezký,
ale nemám rád cigarety.
A také v poezii mi smrdí

01.05.2008 23:24:00 | a_tao

...taky jsem se s ním setkal :-)

30.04.2008 23:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí