1.květen

1.květen

Anotace: Když při autonehodě zemřou mladí lidé...

Máj včera postavený
jak život podťatý skácel se k zemi
Kam nesou jej?
Proč schází sokolík bujarý,
co s děvčaty vznášet se chtěl?
Proč na máry vkládají stíny dvou těl?

A růžový plátek jabloňový
jak křídlo anděla
padá k zemi

Já to nechtěla!
Tak mladá a smrt objímá mě...
Má touha bylo jiné rámě
a průvod
svatební s družičkama!
Navždy sama!
Bez mámy
Bez táty

Sestřičko milená
proč i ty
pro svět jsi ztracená?

Byl první máj
Peklo, nebe, ráj...
Autor rezina, 01.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí