BALKÁNSKÁ ODYSEA,příběh z cest

BALKÁNSKÁ ODYSEA,příběh z cest

Anotace: ...První z mnoha popisných zážitků z cesty k bráně Orientu. A díky za hezké přivítání:o))(modří už vědí;) -S-

Balkánská Odysea
*****************

Zbloudil jsem v místa
co nejsou na mapách.
Tekla tu krev a rány z děl
Jak netopýr zachytne myšlenku strach a
cestu zpátky jsi nenašel...

A v noci klamou jen oči šelem,
tabule,psané azbukou
pro jeden z dílů v tvém plánu smělém
ulpěl prach z cesty na rukou,

konečně pochopils´,kam vede zášť...
Vzpomínky na domov se zas vrací.
Noc nás halí,je černý plášť a
přes něj vojenská síť maskovací,

můj strach je mladý.A stále mládne.
Ručičky přístrojů,bledý svit.
A cest je málo.Nebo vůbec žádné.
Tak malý rozdíl mezi "nežít" a "žít".

Všichni to víme.Zde končí svět.
A jenom říkáš, "Trhá se to..."
Jak těžké je na smrt nemyslet
a jak je zvláštní tohle léto...
Autor Skywalker, 26.07.2005
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tvůj mladý strach chci i já znát
a přerod jeho milovat...

27.11.2010 05:55:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí