Maturita 08

Maturita 08

Anotace: No, tak dlouho jsem nic nepsal, tak jsem se teď pokusil něco málo o blížící se maturitě *TIRED* ENJOY IT :-)

Maturita nula osm
Za dveřima stojí
Já zkoušený su zrovna v osm
Učitelé víc, jak žáci tento rok se bojí

Dveře držím pevně v rukou
Žaludek se mi svírá
Maturita se jen tak nedá
Pomalu je otvírá

Ať ve čtvrtek nebo v pátek
Už to chci mít za sebou
Bude to fakt pro mě svátek
Hned pojedu za tebou

Oslava pak bude řádná
V naší třídě samý dobytek
Střízlivost k nalezení žádná
Zapijem i ty, které učitelé poslali do kytek

Někdo září, někdo v září
Tělo mám už spocené
Učení mi život maří
Na mozku tvoří vady neměnné

Wiliam Shakespear, Sebastian Bass
Představitelé to slavní
Všem bych jim hned zlomil vaz
Beztak byli marní :-D

No, co budu vám tady psát
Prostě z toho šílím
Na maturitu musí člověk něco znát
Proto k učení se uchýlím

Tak se zatím mějte hezky
Já s učením si užiju
Teď jdu se naučiti česky
Snad to všechno přežiju
Autor PECEN-chleba, 01.05.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí