Probuzení

Probuzení

Anotace: Už jsem chvilku nepsal, takže se opět ventiluji...

V pozdním spánku
ve večerním vánku
začínám cítit že přestává svítit
světlo tužeb
my nedočkáme se víc jejich služeb
Budeme bloudit širou bezmocí
budeme chodit prosit za nocí,
ať nepřestává hrát svou snovou píseň.
Ať nenechá nás probudit
a snaží se nás povzbudit.
Musíme získat sílu pro nové žití
opět koukat jak slunce svítí.
Autor Sebastian_13, 26.07.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí