O době a lidech...

O době a lidech...

Anotace: Věnováno té jedné,která je tak zvláštní...

Je podivná ta doba
ta ve které žijem
cítíme to oba
i když právě se milujem.

Je málo hezkých chvilek
v tomto divném čase
a málo zpěvných trilek
jen málo podobá se kráse.

Tak seberme ty chvilky
ať šťastněji žijem
a spojme ony žilky
ať s proudu štěstí pijem.

Kdo ví kolik času zbývá
jak osud s námi hraje
šťasten kdo si zpívá
byť u života kraje.

A jeli už času málo
pak o to je více třeba
aby vše za to stálo
než dojde na lámání chleba.

Tak nekažme ty svátky
kdy šťastni býti smíme
vždyť život je tak krátký
to všichni dobře víme.

Osud si s námi hraje
a vůbec nešetří nás ale
všek před láskou vše taje
a tak milujme se stále.

vladyka xxx
Autor vladyka, 01.05.2008
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívejme si život plnými doušky.

01.05.2008 19:46:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí