poeticky-filozoficky

poeticky-filozoficky

Anotace: omý(í)lané téma

Snila jsem.

O znovunalezení identity vztahů,
myšlenkových pochodech
únavně dlouho…

A pak konečně mi došlo,
že štěstí
nenajdu ve značkových obchodech,
ani na řádcích reklamních letáků

…Že let ptáků,
je pouze touhou,
hnanou dál.
Autor Nyja, 01.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm možná to napiš trochu delší jen malinko je to hezký

05.12.2008 22:46:00 | snupicek

líbí:-)

16.07.2008 06:37:00 | maena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí