Sebevražda nebolí

Sebevražda nebolí

Anotace: Každý z nás je tak trochu revoluční ve svém nitru

Narozeni aby tvořili,
narozeni aby ničili,
malujem si obličeje
tak jak se nám chce !

Kultura dnes uvadá,
revoluční srdce má,
kdo boj nevzdává
slova nejsou němá.

Uděláme cokoli,
aby jsme to přežili.
Uděláme cokoli,
sebevražda nebolí...
Autor Charlie Mero, 01.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí