Oni proti nim

Oni proti nim

Anotace: extrémní politika...

Co to slyším hnědé hlasy
myšlenky plné bílé rasy
levá pravá, levá pravá
řítí se sem špína hnědá

Českou vlajku špiní a hanbí
kráčejí ulicí, tou v které bydlím
na patrioty rádi si hrají
při pohledu na ně se však stydím

Na jedné straně český lev
na druhé německá orlice
to vážně nejde dohromady
směšné politické ambice

Druhá strana skoro stejná
slova plná tolerance
realita však je jiná
další útvar demence

Svět chtějí bez autorit
vlastní identitu pohřbít
dělat si co se jim zachce
ničit, krást a nemít soudce

Je to jako jedna velká hra
jednou oni, podruhé zas jiní
kdo má vlastně pravdu
kdo všechno ví a kdo se mýlí?
Autor clockworkmate, 02.05.2008
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí