Cigareta

Cigareta

Anotace: Stojí to zato?

Kouř z tabáku
po ránu dusí zas můj dech,
podvěsek mozkový mě varuje
neber víc takový jed.

Plicní sklípky plné
štiplavého dýmu
klidu chtějí aspoň
na hodinu.

Nikotin,
proniká do plic tam a zpět,
tělo se připravuje pomalu
však z jistotou na pohřeb.

Rakovina plic
nebo infarkt myokardu
kuřáci si mohou vybrat,
mají přece pravdu.

x+
Autor Waldemar, 02.05.2008
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Barbell, klarass
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí