pesimistická

pesimistická

Anotace: (((*_*)))

Opět smířená - s tím
Že dnes to skutečně udělá
Pak ale někde tam
Z druhého konce světa
Zase přijde
A přináší kus světla
Do černočerné tmy

Někdo, nebo něco,
Co nedovolí mi odejít
Co mě tu drží a nutí žít
Život, který možná nestojí a nic

Protože bez věcí a lidí,
Po kterých toužíme
Náš život nemá smysl
Jinak je prázdný a nedává nic
Jen si bere sílu z člověka,
Kterého pomalu vysává

To světlo ti pomáhá vydržet
a objeví se když ho nejméně čekáš...
Autor Dedillope, 02.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, NikitaNikaT., Danah, mourovatákočka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně síly, věř, že bude líp.

02.05.2008 20:05:00 | Danah

Vydrž, karta se obrátí

02.05.2008 17:07:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí