O nás...

O nás...

Anotace: A jedeme dál...

V podivném čase žijem
čas nejistot a klení
a tak občas pijem
když východisko není.

Tak málo jistot máme
jen jediná a né malá
jen tu jistotu máme
ale ta je stálá.

Tak všichni k ní spějem
přes všechny naše strasti
i když se rádi smějem
i tak z nás zbydou kosti.

Ale než se tak stane
je třeba stále žít
i vítr dál zpívá si a vane
tak proč smutek v duši mít.

A tak žijeme dále
a sčítáme své šance
teď dejme smutku vale
a dejme se do tance.

A tancujme a zpívejme
než ůnava nás zkolí
a z života se radujme
i když nás lecos bolí.
Autor vladyka, 02.05.2008
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Caracol, labuť, NikitaNikaT., Psavec, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST. Tak tohle dílko se mi moooc líbí, je v něm až moc pravdy

09.06.2008 18:05:00 | Caracol

já už začínám ztrácet přehled o smyslu života

02.05.2008 15:37:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí