Deště svědomí

Deště svědomí

Anotace: Provedli jste někdy něco? Vaše svědomí Vás dostihne... Pokud ovšem nějaké máte...Jinak Vás potrestá okolí...

Prší, stále jen prší,
místo jiskřivého sněhu nebo slunce zlatého
jen kapky smutku crčí,
to člověka unaví a zmate ho.

Nikde není bílo ani černo
i ostatní barvy se vytratily,
duhové paprsky se mění v temno,
všude je šedo, naděje se zbortily.

Život pod rukama ubíhá
ani ho nestíháš sledovat,
jak voda litá do vína,
které zředěné chceš darovat.

Toť však nepěkná věc,
že víno před darováním zředit chceš,
sám na sebe si stavíš klec,
vrátí se Ti, že jiným lžeš...
Autor Arleen.D, 02.05.2008
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Bíša, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí