Bílé peří

Bílé peří

Anotace: ...

Bílé peří

Místo sněhu padá bílé peří
to asi andělům křídla potrhali

Potřísněná jejich krví
ladně se na zem snáší
když dopadnou
v prach se rozpadnou

Koukám do nebe jak peří padá
Marně se je snažím pochytat.

Pak s peřím vypadl z nebeské opony i anděl
-potrhaný
Do objetí jsme si vpadli

Andělská krev byla všude
-na mých rukou,oblečení i na mé duši

Řekl mi než zemřel ,že křídla potrhal si pro mne
Aby zachránil můj život ještě ve dne.
V noci jsem prý měla zemřít.

Do teď vidím jeho žalostný pohled.
A můj život?
Je ještě horší..
Autor Yukki, 02.05.2008
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach...drž se...

03.05.2008 13:40:00 | Simísek

Velmi zajímavá, poutavá a dosti smutná básenka ... Pokud umřel anděl, kdo nás dál bude střežit?

03.05.2008 11:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí