klíč k bráně

klíč k bráně

Anotace: srdce

Co je to láska,
když její šepot neslyšíte?
Co je to srdce,
když tlukot utichá?
Co jsou to city,
když lásku neposlouchají?
Jsou to jen slova,
jen vycházejí z koutků úst.

Láska je léto,
jenž rozzáří tvé srdce.
Srdce je brána,
jenž lásku ochraňuje.
City jsou klíčem,
jenž otevře těm pravým.
Autor Jessy5428, 02.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí