Vodítko

Vodítko

Anotace: čekání ...

Miluje pes své vodítko?

Toužebně čeká na zacvaknutí karabiny

Na obojku?

Na druhém konci provazu je Ruka

Laskavá Ruka jeho Pána

A jen s vodítkem na obojku

Se otevřou

Dveře jeho klece

Může se proběhnout

Vodítko znamená svobodu

...

Mým obojkem je mobilní telefon

Pletenec mikrovln se táhne k mobilu

K mobilu v Tvé ruce

Čekám

Čekám v kleci své samoty

Cvaknutí karabiny

Signál mobilu

Klec mizí

Běžím svobodný
Autor Hary_nš, 03.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Elča, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, fakt že jo

15.06.2008 00:52:00 | Elča

:+)

04.05.2008 00:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí