Šedesátka

Šedesátka

Anotace: ... pro maminku

14. dne v měsící máji
Bystřické zvony Tě uvítají.
Děťátko ještě mezi dvěmi světy,
čas nám tak neskutečně letí.
Psal se rok 1948,
promiňte za ten časový posun,
nad hlavou první hvězda Ti září,
ať se ti v životě vše jenom daří.
Krásné dětství - háje a lesy,
netušíš ještě, co jsou to stresy.
Bylo Ti šestnáct, jemu o 3 více,
kdy láskou se rdí Vaše líce.
Spolu již žijete 44. let,
minulost opusťte, nehleďte vpřed,
prožijte okamžik a v každé chvíli
objevte cestu, co vede Vás k cíli.
Že nejste sami, to ví celý svět,
čtyřikrát vykvetl Vaší lásky květ.
Možná se ptáte, čí je to vina,
že odešla nám Kateřina?
Boží milost je však veliká,
když slyší, jak lidské srdce naříká.
Do vínku dal nám i zapomnění,
čas bolest léčí, všechno mění.
V roce 1995 a 2000
radostně rozžali jsme hned 2 svíce.
Že život je vskutku nádherná škola,
to ví i oni: Alex a Ola.
Neptej se, co Ti přinesl a co Ti vzal,
důležité je: ŽIJEME DÁL.
Zapomeň na starosti a dřinu,
objevuj svět, lidství, člověčinu.
A tak ti přeji k Tvému svátku,
se všemi oslav svou šedesátku.
Autor Inge, 03.05.2008
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné přání!

04.05.2008 00:23:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí