Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

chybí mi zelená ponožka
co hřává moji pravou nohu
má smutná bílá pokožka
ví ,že si sama nepomohu
Chybí mi zelená rukavice
co hřává moji pravou ruku
já do večerní fujavice
vejdu vstříc tichému hluku
Chybí mi na košili knoflíček
co hcraní mé tělo před zimou
úsměv přichází od líček
myšlenkou ve dva nevinnou
valí se na mne bludný kruh
chybí mi v životě věrný druh.
Autor Káňátko, 03.05.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Dacryon Beata, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt originalní..:)

03.05.2008 16:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí