August

August

Anotace: Trochu jiný cirkus

Senzace, atrakce, hraje hudba ryčná.
inu to víte, žízeň je věčná.
Vy, kdo nás vidíte, přistupte blíže.
Na lístku pár čárek, zdraví vás kašpárek.
Kašpárek, šášula, šašek či klaun,
jen přistupte blíž, než bude down.

Šašek je hlavní člen té naší bandy.
Zavítej k nám a budeš náš host.
Užiješ si s ním hromadu srandy.
S šaškem, který má červený nos,
na hlavě hučku a nosí kšandy.
Také po zemi válí se dost.

I krok má legrační. Motá se, kymácí.
Předvádět kejkle má totiž na práci,
Škobrtá, klopýtá a občas potácí.
Každému je šašek jenom pro legraci.
Slovíčka breptá a řeč si plete
- držte se z dosahu jeho paraplete.

Šašek, co vyloudí vám úsměv na tváři
(jen dětské oči radostí nezáří).
Poznáš jej na dálku, třeba i poslepu:
s jistotou zamíří z hospody k výčepu.
Autor Enšpígl, 03.05.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: a_tao
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí