Čekání

Čekání

Anotace: ***

Není cesty bez hledání
Pěšina se ale sama neupraví
Těžce se chodí v přítomnosti skrz minulost
Ale jinak není směru ke spasení
Taková je nutnost

Stát na místě a čekat
Dělat ale nic nedělat
To je jen zastávka
Kde jízdní řád ukazuje
Že vždy je ten správný čas

Jeden krok vpřed
Druhý vzad
Stále stejné mámení přichází
Šeptá do ucha: tak se snaž!

Tolik let, tolik dní
Stále znovu přichází, jsou stejné
Ale všechny pomíjí
Jsou jiné!
Autor OndraK, 03.05.2008
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: kakaoo, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí