Ten někdo

Ten někdo

Anotace: Věnováno všem,kteří měli někdy pocit,že stále čekají na někoho,kdo nikdy nepřijde...

Není nic co můžu říct,
postrádám tě čím dál víc.
Jsi u mě a přesto daleko,
za bránu nebes, mé štěstí uteklo.

Za nebeskou bránu, tam za tebou nemohu,
oni mě nepustí, k tobě ani k Bohu.
Já do nebe nepatřím a ty to víš,
teď už mě víckrát nespatříš.

Tady klečím a tady tě prosím,
neopouštěj mě v nejtěžší chvíli,
jako kdybys opomenul všechna ta slova,
která jsme spolu prohodili.

Můžu jen křičet o pomoc,
a dívat se,jak duše tvá se vznáší.
Tak pojď se mnou a zastavme noc,
černé mraky už nás odnáší.

A zpívají o lásce naší...
co ve snech mě až dosud straší...
a spí vedle mě na polštáři...
Autor BuBlinKová.Víla, 04.05.2008
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :o)

04.05.2008 12:09:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí