Flamenco

Flamenco

Anotace: - Intimní sdělení . . . -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Tvé ticho
nad ránem
. . . dojímá . . .
jemnými doteky
než nahodile
smekne se má ruka
na Tvůj klín . . .

Tvé ticho
nad ránem
. . . dojímá . . .
hebkými doteky
očekávání
jako struna
napjatá přes hmatník
. . . naší noci . . .

. . . Flamenco . . .

hrála jsi chvíli Ty
chvíli
Tobě hrál jsem zase já
V tichu nad ránem
naslouchám
jak naše melodie
zvolna odeznívá
. . . v nás . . .

Snažím se nevnímat
. . . než Tebe . . .
a vlídné teplo
. . . Tvých ňader . . .

Tvé ticho
. . . má Lásko
je závoj načechraný
přes všechna naše tajemství
jako sladká úmluva
. . . mezi námi . . .
naší noci
. . . a dnešním ránem . . .

Tvé ticho
. . . má Lásko
už není pouhý sen
. . . bláhový . . .

°
Autor rolon, 04.05.2008
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., kavec, Myrja, ona, Pišák, Lucie Teru, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera...taková něha...děkuju

05.05.2008 16:56:00 | Noc17

...sem ráda chodím...odpoutávám se tu od přízemností

04.05.2008 09:39:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí