Takový normální den

Takový normální den

Anotace: Taková blbina jenom:)

Ráno jsem se opařila
čajem a pak vstala
Vyhnala jsem mravence
copak jsem je zvala?
Namazala chleba máslem
a pustila na zem
S mravenci pak svorně žasnem
nad rozlitým kafem
Obuji si potom boty
zašmodrchám tkaničky
A vydám se do roboty
podojit své kravičky
Pozdravím se s domácím
co má v městě podnik
Držkopádem pozdravím
záhy také chodník
A že koukal po mě divně
to mi vůbec nevadí
Říká se, že je to svině
nikdo se s ním nebaví
Vydám se tak do práce
slepic se mnou hejna
A jak čekám ovace
ŠLÁP! do psího lejna
Ovace se nekonaly
všichni na mě ale civí
Jako by mě nepoznali
Čemu se ty paka diví?
Při pohledu do zrcadla
v naší šatně žen
Smířeně jsem jenom hlesla:
"To je zase den"
Došlo mi to, co jste asi
od počátku tušili
Procházím se po ulici
jenom v noční košili
Autor verunča, 04.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 18
Poslední tipující: Vlk v rouše, LuciAngel, toužím.jít.dál, Roger, Anastacia-Jane, vodnař, jedam, /cnz/, Psavec, estrellita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné ... lehké ... zajímavé ... děkuji ...

13.05.2008 20:15:00 | toužím.jít.dál

ses nějak rozjela s tím psaním ne?ale tohle se mi líbí:_D

EOH

:))-

04.05.2008 18:34:00 | neurobeat

Paráda, milé odlehčení.

04.05.2008 16:12:00 | Psavec

:o))))))))))))super, pobavila jsme se...

04.05.2008 14:47:00 | estrellita

Tvým normálním dnem
děláš ten náš
příjemnější!
Díky

04.05.2008 13:35:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí