smrt zastřelením

smrt zastřelením

Anotace: .....

Vše kolem mě utichlo,
protože jsi mi zbohem dal.
Srdce mi zaniklo,
už jsi nechtěl být mého srdce král.
Už nevidržím ten utlak,
bez tebe nedokážu žít.
Už nechci cítit ten utlak,
už nechci na tomto světě být.
Růžové kuličky polykám,
alkoholem je zapijím.
Nějak u toho vzlykám,
slzi po tvářích mi stékají.
Najednou už nevidím svět,
už není totiž cesty zpět...
Autor Katýsek, 04.05.2008
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale, ale , co ta čeština???

04.05.2008 17:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí