Nevěřím

Nevěřím

Anotace: a divíte se mi??? :-)

Nevěřím, že láska vždy bolí,
není třeba jít na ní s holí.
Nevěřím, že důvěry není třeba,
ten kdo si to myslí, běda.
Nevěřím, že muž je víc než žena,
protože síla není dobrá měna.
Nevěřím, že láska nemůže být věčná
snad jen čistá, bílá, něžná.
Nevěřím, že srdce nikdy nezahoří
a nenajde si to své lásky pohoří.
Nevěřím, že se s láskou stoupá do nebe,
protože mě samota teď v srdci zebe.
Autor lizardka, 27.07.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí