Mně

Mně

Anotace: Světu 4...

Sbírka: Světu 4

Jsem mladé jarní stromy, co na jaře kvetou,
osamnělé meteory, kroužící nad planetou.

Jsem barevný lesk touhy a můra ve všech snech
jsem jen nápis pouhý na oprýskaných zdech.

Jsem naděje a víra a bezmocný vztek
jsem echo netopýra a na bolesti lék.

Jsem láskytvorný nádor, smrtelná rakovina
a prvotním hříchem, největší lidská vina

Jsem nutností pití a otravy z jídla
torzo slabé mouchy, jíž život utrh´ křídla

Jsem vždy první na ráně, poslední co se smál
samotný jsem byl... samotný budu dál...
Autor Honzeek22, 05.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenni, sht1, takova, fuu, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný

06.05.2008 17:17:00 | takova

samotný...není sám

05.05.2008 14:44:00 | fuu

...pokud jsi to někde neopsal,tak perfektní :-)

05.05.2008 01:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí