Čas jít spát

Čas jít spát

Anotace: *

*Večer*
Pěstí do stolu
ať lítaj klávesy
až ke stropu,
ať si ta kráva
z bytu odvedle
zanadává.

*Je pozdě*
Táhne na nohy.
V pouliční lampě
není energie.
Kdo zhasne dřív?

*K ránu*
Nemíním další den,
přivykat všemu
o co jsem přišel.
Stínu svý prohry
stejně neuteču.

*Svítání*
Klade mi otázku
Podlehnout únavě
anebo vzteku?
Podlehnout únavě
anebo vzteku?
Podlehnout únavě
anebo vzteku???

Je čas jít spát!
Autor Rick, 05.05.2008
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: lalej, Čarokrásná dívka od vedle, blue, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) únavě se dobře podléhá

a klávesy, zlobou vymrštěné, se těžce sbíraj po zemi...

05.05.2008 13:56:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí