Před koncem

Před koncem

Anotace: zase jsem si psal s bývalou přítelkyní a honí se mi hlavou zvláštní myšlenky...

Chodit po břehu lásky
neustále se probírat tvými vlásky

Pozorovat stromů zatmění
nedovolit ať v papír se promění

blýskající se vodní hladina,
nechť je mým domovem

už nechci být opět
smutkem osloven

západy slunce stanou se mým dnem,
procházky při měsíčku mým snem

Plamen svíčky bude na prsou mě hřát,
mravenci budou smět s mým tělem si hrát.
Autor Sebastian_13, 27.07.2005
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí