Anotace: (1.5.2008) krize

Jsem dětinská,
sobecká,
příšerná,
netolerantní,
nedospělá,
přivlastňuji si Tě,
omezuji Tě,
zakazuji Ti,
chci Tvou pozornost,
chci abyses mi věnoval,
chci být stále s Tebou.

Odpouštím Ti,
miluji Tě,
nedokážu bez Tebe žít.
Autor B.a.r.b.a.r, 05.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, Glloxy, Naracca, Psavec, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí