Podivné psaní

Podivné psaní

Anotace: Podivné psaní, šlčlověk by neřekl ,co z básnění občas vyleze...

Sbírka: Krajíc života

Dostal můj milý podivné psaní
energie zmizela ta tam
mocnost jej vyzývá bez smilování
oodvedou druha neznámo kam
neznámá země a v srdci dálka
odlety ptáků do širých polí
práčata odnáší prokletá válka
andělé smrti neusnuli
truchlím a mé staré muly
hrabětům stavějí na severu
yglů a paměti revolveru.
Autor Káňátko, 05.05.2008
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí