Princezna z reality.....

Princezna z reality.....

Anotace: Pro ztracená ve snách, protože mě inspirovala. Nehledejte v téhle básni něco víc než je.....

Princezna s cejchem smrti,
že je prokletá ostatní rádi tvrdí.
Neumí milovat,
se životem snažila se skoncovat.

Podřezaný žíly,
a v kabelce hašiš.
Panence došly už síly,
místo, aby jsi jí pomohl v koutě brečíš.

Zasranej život,
zasraný mládí.
Chlastáme jak o závod,
něco se najde něco se ztratí.

Smutný oči tvý,
do dálky se dívaj.
Život přeci není tak zlý,
ale černý myšlenky zase se vtíraj.

Neodháníš ještě je vítáš,
slzy svý statečně polykáš.
Unaveně necháš sebou házet,
vždyť není přeci co ztrácet.

Není už ani proč dál jít,
jen zavřít oči a umřít.
Autor whiolet, 05.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: Chancer, Psavec, fuu, Bíša, chroust17, Lota
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně jsem mladá nevybouřená blablabla...

13.05.2008 13:23:00 | whiolet

Tak to vypadá...

12.05.2008 17:06:00 | Chancer

výkřiky do tmy, jenž hledí a hledají svoji obět. Tak působí toto dílko:-) Každý byl mladý a každý protrpěl toto období.

10.05.2008 10:11:00 | Hawkey

...dobře, nebudu nic hledat, jen mladické rebelanství tu vidím... :-)

05.05.2008 16:27:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí