stabiliován

stabiliován

Anotace: po dlouhé době...

stabilizován bez chuti v prsa se bít
unikat
rvát tu síť
co mouchy už nechce
a chutná ji líp
když poutat může sny

na konec slyšet ze všech stran
že nesouhlas láme rám
a bez něj z obrazu cár
ve větru plápolavý klam
co perspektivu ztrácí

člověk je stále sám
stabilizování klam
a bez něj srdce rozkmitaný zvon
výbuch co skály láme
vor z obrazů
plachet oděn v cár
tonout poušti
a prosit o slitování
křeč a záchvat
a postoj sotva vratký
nakonec malý skok
a tvrdé zabržďení

teď se houpe na laně co tu z něj zbilo
ve stabilizované poloze tu tělo shnilo
z hlíny zůrodněné moch vyrůst nový bol
nekončí v světě lidí shon
jen pro něj příběh končí
ve stabilizované poloze
z hlíny pár kostí trčí...
Autor kocour Mour, 05.05.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí