Revolver

Revolver

Anotace: Ze sbírky: "Balady našich dnů"

Sbírka: Balady našich dnů

Revolver

Prst na spoušti
stříbrného revolveru,
hlaveň u hlavy,
na mou věru!

Prázdný pohled
a tichý vzdech,
mrazivá pára
na horkých rtech.

Starostlivé vrásky na čele
a chvějící se prsty,
jen on, zbraň, ztracená duše
a měsíční paprsky.

Bílý měsíc a černá smrt,
bledá tvář a poslední krok,
pohyb prstu dozadu
a...

Zbraň na zemi
a hlava na stole,
krev na zdi
a konec další kapitole,

zbytečného žití?
Autor Miro Sparkus, 05.05.2008
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí