Duše

Duše

Anotace: ...o pocitu...

Duše

Naložená v lihu svobody
Ponořená v zdání podvody

Potopená ve svém vlastním světě
Pravá asi jako vločka sněhu v létě

Nadšená asi jako podzimní list na vodě
Lehká jak věšák večer v místní hospodě

Šťastná když úspěch všem ostatním jen kvete
Vlastním přáním šeptá: „děkuji, ale odejděte“

Spává tak napůl aby užitečnost chtěnou nezaspala
Pije jen tak trochu aby v životě už více nepřebrala

Padá, stoupá jak to jojo co za skobičku visí na provázku
Bezpečně vždy prohraje se štěstím každičkou svou sázku

Usmívá se jen když s ostatními živě o hloupostech debatuje
Z „kytky“ na „kytku“ jak motýl po palouku vztahů poletuje

Přikovaná vlastním splínem ke skále obklopené stezkami osudu
Jak Čechův pan Brouček vždy každé ráno do reality leze ze sudu
Autor annike, 05.05.2008
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, labuť, Danah, Kanzy, F.i.L, igniss, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavé..

05.05.2008 18:35:00 | igniss

Začátek je moc pěknej!!!

05.05.2008 18:18:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí