O touze a tanci....

O touze a tanci....

Anotace: O živelnosti...

Cikánka tančí,vlníc boky…
dívá se mi přímo do očí…
uhranutý...
cítím jak se kolem míhají vteřiny,dny i roky…
oheň žhne...záře se zakusuje do noci…
touha prýští…není mi pomoci….
Tlakem sražen do kolen...
co takhle přiložit pár polen?
plameny mlsně olizují studem ztuhlá těla
myšlenka jediná uvnitř na zdech ulpěla
sleduji v posedlosti...vlnící se boky
tělo se odpoutalo od hlavy
vtažené rytmem nekonečné křivky
vířivého kola…
v očích opalizující obraz postavy
žár touhy boří všechno,zdi i představy….
stravuje tělo
řítí se do hlavy…
šílenost v srdci
není mi pomoci...
nevyřčená otázka,
na kterou odpověď nejspíš není...
podivně zní:
,,Jestli tu pomoc vlastně chci?,,...
Autor enigman, 06.05.2008
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: Žqáry, zvířenka, Churry, pejrak, monterka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo již sám se ptá - ten pomoc nepotřebuje!

23.06.2008 01:50:00 | monterka

...živelnost dobré téma a na pozadí cikánky se povedlo.

06.05.2008 09:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí