Třídění myšlenek

Třídění myšlenek

Anotace: ...omlouvám se jen si asi musím trošku utřídit myšlenky.....nebo to možná nejsem já kdo si je musí utřídit...

/Dnes jsem vskutku nějak mimo
asi některé věci dostatečně nechápu
naivita s přibývajícím věkem
jak se zdá neustupuje
možná se jen mění v naději.../

...řekl jsi
holčičko moje mám tě rád

/všimněte si toho něžnýho oslovení!/

a snad tě i miluju

/alespoň některými částmi těla
jak bylo vidět
ne že by mi to nelichotilo/

jo to je vážně fajn
už se můžu smát?
a předstírat uvolněné veselí?

no možná tam nemuselo být to snad

to jen pro formu chápání

jo
víš možná jsi si mohl odpustit
i ten dodatek

/nevím proč všechny
nepříznivé zprávy musejí
začínat tím hloupým alibistickým ale/

Mám tě rád ale...

ale ale

vím že ty mě víc

/že by jádro pudla?/

zasloužíš si lepšího než jsem já

/ještě jsi mohl říct že budeme přátelé
a začla bych zvracet/

nemůžu ti dát to co chceš

/jak ty můžeš vědět co opravdu chci
a že to chci od tebe?/

Jsi tak krásná

/slyšíte to nenapsané ale.../

No fajn

jsemkrásnátyměmiluješanejsitenpravej

a můžu teď jen tak mezi námi
taky něco říct

děkuji

a omlouvám se

nechtěla jsem aby jsi ze mně byl nervózní
a dělal ze sebe blázna
s připraveným monologem

já s tebou prostě
opravdu
chtěla jenom spát

/nevím co je na tom k neuvěření/
Autor Lucie Teru, 06.05.2008
Přečteno 395x
Tipy 28
Poslední tipující: pejrak, Hannazka, Mácha, Anastacia-Jane, stmivani.na.lepsi.casy, Lorraine, labuť, Bíša, Psavec, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééééé! některý chlapi jsou tak přííííšerně trapnýýýý!!!! Pomoooc!!! zabte ho, ať se netrápí!

19.05.2008 17:19:00 | Hannazka

No vidíš to mě nenapadlo použít hrubé násilí......bože já tak nesnáším lidi co všechno okecávaj a neumí dát na přímou otázku přímou odpověď...

06.05.2008 17:42:00 | Lucie Teru

je v těch řádcích spousta hořkosti a pláče
až mi po těle husí kůže skáče
věř bude líp...
pohlaď sama to malé dítě v sobě, které se vsteká až se samo z toho leká ...
:-)

06.05.2008 09:48:00 | akneliam

...chtěl jsem něco napsat,ALE nepíšu.

06.05.2008 09:15:00 | WAYWARD

Sávám ST! za napsání, jistou upřímnost, ale i city a možná trochu emoce, je to velmi působivé a popravdě mám tak trochu smíšené pocity ...

06.05.2008 08:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí