Bez snů . . .

Bez snů . . .

Anotace: - Tvá slova . . -

Sbírka: Zvláštní souvislosti

Žádné sny
(Kipling volá: -Probuď se . . .! -)
(;-)

Plynoucí tok bytí
Řeka
V níž jsi Ty
Jeden z drobných přítoků
(zatím,než budou děti . . . )
Vine se v zátočině
(jako nekonečný kruh . . . )

Bludný balvan
Ledovcem postrčený
Až sem k nám
Pozoruje tiše
Když se usmívám
Poletujícím představám
V okvětních lístcích jar
Či listí podzimů
I sněhovým vločkám
Kde konec
Svazuje se s koncem
Na úvazek
Pro bárku
Zakotvenou v cizím srdci
U jiného mola
Kde duše má
zůstala sama . . .
. . . bez domova . . .
Autor rolon, 06.05.2008
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, Lota, spare, Noc17, labuť, Lucie Teru, prostějanek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak krásné...až na ten konec.
,,bez domova"...sám...zkus to znova.

06.05.2008 14:58:00 | spare

docela zajímavé a pěkné :)

06.05.2008 10:04:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí