Malomocnost

Malomocnost

Anotace: *

/Výtah do nebes se rozbil
robikova kostka nemá řešení
supi okupují srdce
ono bez lásky je zdechlinou
* * * *
Churavá růže na trnech
proti nadřazeným plevelům
vzdálená dráha mléčná
proti dětské klouzačce
* * * *
Drahé obleky s kufříky
zoufale sedí na peroně
opřeny o laskavý vesmír
-žereme maso kritikovo-
.
.
.
Výtah do nebes se zabil
z kostky malé krychličky
supům na paty šlapou kuřátka
a srdce přišlo o člověka/
Autor Human Shadow, 06.05.2008
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tři dílky puzzle čtvrtým propojené ve velmi zajímavý celek.

06.05.2008 17:13:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí