BABIČKO!

BABIČKO!

Anotace: tohle je jen a pouze pro moji nejmilovanější babičku

Usínám a přemýšlím,
kolik jsi nám toho do života dala?
Co mohlo by Tě potěšit vymýšlim,
co způsobí aby ses smála?

Stačí úsměv na Tvé tváři,
který za Tebe řekne vše.
Potom se podívej kolik tváří kolem září,
nikdy nebylo nám s Tebou zle.

Jsi naše babička,kterou máme rádi.
Hromadně vzpomínáme na zajíčka a jeho kamarády,
Pozorně jsme poslouchaly
a Ty jsi noc co noc jeho příběhy vykládala.
My je už sice znaly,
ale tak krásně jsi nás uspávala.

To co u jiných lidí nám chybí,
toho máš pro nás dostatek, babičko.
Bereš nás takové jací jsme, vše se ti líbí,
a proto i Tobě patří naše srdíčko!
Autor Kopretinka, 06.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: elfkan, kavec, HarryHH, Psavec, isisleo, mosquito, An-ar-ché
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo babičky to je věčné téma a moc něžné , básenka se
ti moc podařila ...Jirka

07.05.2008 07:19:00 | kavec

... hodný babičky ... jsou sakra nedostatkový zboží ...
a je třeba je hýčkat ...
... a závidět těm co mají to štěstí že se na ně takový štěstí usmálo ...

07.05.2008 00:11:00 | HarryHH

Pěkná.

07.05.2008 00:10:00 | Psavec

hezké :) taky jsem napsala jednu pro babičku...ale ta už bohužel není...:(

06.05.2008 20:13:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí