Slunce...ve tmě...

Slunce...ve tmě...

Anotace: Vědomí nezvratné skutečnosti v budoucnosti a přesto….touha,naděje a víra jít dál…za Sluncem...

Cítím v nitru jeho žár…
Cítím jeho vlnění…
Cítím to vibrující souznění….
Je tak bytostně blízko a přesto nedostižně daleko…
Za sluneční Ženou,
mě mé duševní víry ženou…
Mám totiž to,co jiní neznají…
V mých světech se sny ve skutečnosti potkají…
Autor enigman, 07.05.2008
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Žqáry, igniss, pejrak, Psavec, kavec, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí