Ty a já

Ty a já

Anotace: ***

Sbírka: První myšlenky

Nevím jak začít měl bych
ale jedno vědět chtěl bych
a to jestli ráda ty mě máš
tak jako já rád tebe mám
stačí mi když dáš ruku svou
a já do ní vložím tu mou
tak proč nechceš být mou
tak jak to býti má
pro mě jsi láska jediná
Teď už vím jak dál a teď
a teď už vím že ráda mě máš.
Znám jednu dívku o který se mi každý večer zdá
překrásný oči, úsměv, vlasy i srdce má
možná že právě teď uslyšíš tyhle solva
a možná že právě te´d už víš že TY jsi ONA
Autor papas, 07.05.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč,ale mám pocit že už jsem to někdy někde slyšela...nebo aspoň něco dost podobného :)

07.05.2008 10:57:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí