. . . výkřik . . .

. . . výkřik . . .

Anotace: - Tvá slova . . . -

Sbírka: Reflexe

Paranoidní výkřik
Do azurového jitra
Vedral se mezi ptačí zpěv
Nesl se
Povznesen
Jako zatracení boha
Na výsostech

Ticho slz
Křečovitě sevřené rty
Ústa napěchovaná balastem
Nesmyslných výčitek
Sobě i světu
Všemu a všem

Vykřičník zoufalství
Mísil se s hlukem aut
A startujících mezikontinentálních linek
Raketových nosičů
Satelitních systémů
. . . Galilea . . .
Svět zahlušený smetím hluku
Kde skoro nemožné
Zaslechnout píseň
Jen neartikulovaný řev
Ukrytý v úhledných miniaturách
Empé tři a sluchátek . . .

Míjím odkvétající broskvoň
Koruna rozeznělá
Písní čmeláků a včel
bílá oáza
Vprostřed pouště . . .
. . . zázračná studna
Půvab života zrcadlící
. . .
V ní smysl všeho bytí . . .
. . .
Vím
Nevidíš
Neslyšíš
. . . Tvoje škoda . . .
Autor rolon, 07.05.2008
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: Noc17, Psavec, Lota, WAYWARD, Lucie Teru, igniss, spare
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bravo.....ber nebo nech bejt...

07.05.2008 12:27:00 | Noc17

...ano, je to výkřik doby...ale kolik nás je, kteří ten výkřik vnímáme???...myslím, že nás je dost...a to je dobré...dívám se do azurového nebe a jsem šťastná...

07.05.2008 10:28:00 | Lota

...velmi dobré.

07.05.2008 09:39:00 | WAYWARD

Vidím
slyším
jen bolest je příliš velká
na radost z maličkostí
už se neumím usmívat........

....nádherná...

07.05.2008 08:51:00 | Lucie Teru

Esence zoufalství.
Ale napsal si to skkvěle.

07.05.2008 08:08:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí